Nationale Competitie de Allerbeste

In 2016 richtte een enthousiaste groep mensen de Stichting Neerlands Postduiven Orgaan op met o.a. de doelstelling een nationaal erkende competitie te organiseren onder auspiciën van de NPO en om duidelijkheid te krijgen welke duiven het predicaat “De Allerbeste van Nederland” mogen voeren.

 

Wij zijn nu een aantal maanden bezig om de verschillende data en bestanden van diverse afdelingen zuiver in beeld te krijgen. Hier zijn zoals u weet voorlopige tussenstanden uit voortgekomen.

 

Het landelijke bestuur van de Nederlandse Postduiven Organisatie heeft in hun brief van 11-09-2017 gemeld dat “voor de berekening van kampioenschappen uitsluitend zichtbare uitslagen te gebruiken waarvan deze voor aanvang van het seizoen bekend zijn bij de N.P.O. organisatie”. Met deze gestelde richtlijn wordt voorkomen dat er achteraf gemanipuleerde uitslagen worden aangeboden.

 

Het is vandaag 1 oktober en we missen nog een aantal bestanden van diverse afdelingen en cc’s. Ook moet de 5% regeling volgens de FCI richtlijnen t.b.v. de afstanden goed doorgevoerd worden. Als dit gecompleteerd is komen we z.s.m. met de voorlopige eindstanden incl. de specificatie rangschikking per duif. Uiteraard kunt u daarna reclame indienen mochten deze standen onjuist zijn.

 

Wij houden u op de hoogte!

 

Ruud Moes

voorzitter

Door | 2017-10-01T22:47:47+01:00 1 oktober 2017|De Allerbeste, Nieuws|0 Reacties