de voorzitters

Stichting Neerlands Postduiven Orgaan

Als voorzitter NPO wil ik in de eerste plaats de initiatiefnemers, Ruud Moes, John Rimmelzwaan en Arend Klaas Kramer van harte feliciteren met de opzet van dit nieuwe initiatief.

Achter de schermen en in volstrekte anonimiteit is het afgelopen jaar hard gewerkt om dit initiatief handen en voeten te geven. Met groot plezier kondig ik dan ook aan dat per heden de nieuwe stichting actief is voor de promotie van de duivensport, het is allemaal te zien op de website http://www.neerlandspostduivenorgaan.nl/

Doelstelling is het promoten van de postduivensport, het geven van informatie en het  organiseren van de competitie genaamd, ‘De Allerbeste’. Onder auspiciën van de NPO. Hierdoor krijgen de ALLERBESTE liefhebbers een podium.

De Stichting zal eveneens een belangrijke functie vervullen in het verbeteren van het imago en de onderlinge verbondenheid met de duivensport. Aan het eind van elk seizoen zullen de winnaars op gepaste wijze worden gehuldigd.

De opzet van dit initiatief laat zien dat er voor de duivensport volop mogelijkheden zijn voor positieve sportbeleving voor onze prachtige duivensport.

Maurice van der Kruk, voorzitter NPO