Nu het seizoen op volle toeren draait worden regelmatig de tussenstanden voor de ALLERBESTE vitesse en midfond duiven gepubliceerd. In grote lijnen is het reglement gelijk aan de F.C.I. voorwaarden voor deelname aan de Olympiade. Het grote voordeel voor de liefhebbers is dat ze zelf niets hoeven in te sturen. Door de samenwerking van het NP Orgaan met de Compuclub kan wekelijks een tussenstand bekend gemaakt worden die “up to date” is. Pas op! In deze competitie worden andere afstanden gehanteerd dan we voor vitesse en/of midfond gewend zijn.

Beste VITESSE duif in de Nationale competitie DE ALLERBESTE van het NP Orgaan.

De 6 beste resultaten behaald op vluchten van 100-400 km met een totaal van minimaal 900 km. Iedere vlucht moeten er minimaal 30 deelnemers zijn met een minimum van 250 duiven. Prijsverhouding 1:5

Beste MIDFOND duif in de Nationale competitie DE ALLERBESTE van het NP Orgaan

De 6 beste resultaten behaald op vluchten van 300-600 km met een totaal van minimaal 2100 km. Verder dezelfde voorwaarden als voor de vitesse.

Datum en locatie van de HULDIGING worden in de loop van het seizoen bekend gemaakt.

OLYMPIADE 2019

Voor de Olympiade gelden dezelfde voorwaarden. Het enige verschil is dat de prestaties voor deelname dan in de jaren 2017 en 2018 behaald moeten zijn. Dus dan gelden de beste 6 prestaties behaald in 2 jaar. Het Neerlands Postduiven Orgaan maakt in samenwerking met NPO en Compuclub de Olympiade deelnemers bekend.